BKB Precision
Stand: 04.C036
BKB Precision is al 35 jaar een betrouwbare partner als het gaat om het hoogwaardig bewerken van kunststoffen. We hebben ons binnen de maakindustrie ontwikkeld tot specialist in het bewerken van zogenaamde high performance plastics of engineering plastics en zijn actief in diverse marktsegmenten zoals high-tech, semiconductor, medisch, defensie, aerospace en chemie.?

Of het nu gaat om verspanen (CNC frezen en –draaien), vormen of assembleren; samen met u realiseren wij uitdagende producten. De complexiteit van uw design zien wij als een uitdaging - daar ligt onze slagkracht. En heel veel is mogelijk! 

Daarnaast kunnen we niet zonder ons hoog opgeleid en gemotiveerd personeel die het geheim vormen achter de hoge kwaliteit van onze producten welke gemaakt worden met behulp van state of the art machines. 

Als kunststofbewerker delen wij graag onze kennis met betrekking tot de kunststoffen en de bewerkingsmogelijkheden met uw design engineers en inkopers. Van prototypes en enkel stuks tot middelgrote productie series leveren wij wereldwijd de precisie die u nodig heeft.

Contact

Science Park Eindhoven 5208
5692 EG
Son en breugel Nederland
+31 40 2670101
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

CNC verspanen

De kernactiviteit van BKB Precision is het accuraat CNC verspanen van hoogwaardige technische kunststoffen tot op wel 3µm nauwkeurig. Mensen en machines werken samen voor het leveren van topkwaliteit frees- en draaiwerk. Op basis van uw specificaties zorgen wij ervoor dat u op tijd krijgt wat u gevraagd heeft. Waar nodig ondersteunen onze medewerkers u van idee tot eindproduct bij het kunststof verspanen.

Assembly and cleaning


 BKB Precision realiseert graag samenstellingen (assy’s) of sub-samenstellingen voor u. Het samenstellen, verpakken en testen van producten is een belangrijk onderdeel in ons productieproces.

BKB Precision ontzorgt graag, onze toegevoegde waarde komt de efficiency dan ook vaak ten goede. Dat doen we o.a. door: (cleanroom) reiningen ISO Klasse 7, (cleanroom) verpakken van kunststof, kunststof samenstellen, kunststof montage, kunststof verlijmen, kunststof polijsten en kunststof lassen.

State-of-the-art machinepark

BKB Precision beschikt over een state-of-the-art machinepark, al dan niet in combinatie met robotbelading. Een greep uit ons machinepark: freesmachines voor het 5-assig simultaan frezen, portaalfreesmachines (groot formaat kunststof platen), Okuma draai-freescombinaties, 3- en 4-assige machines, schuurmachines en meetmachines

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners