BKB Precision
Stand: 04.C036
BKB Precision Kunststof bewerken op toonaangevende en innovatieve wijze. Dat is wat wij doen bij BKB Precision. En dat tot op 3µm nauwkeurig.

BKB Precision is al bijna 40 jaar specialist in het CNC bewerken van hoogwaardige kunststoffen. We zijn actief in diverse high-tech marktsegmenten zoals semiconductor, medisch, defensie, aerospace en chemie. Wij bewerken technische kunststoffen, high performance kunststoffen en schuimmaterialen. Voorbeelden hiervan zijn: PEEK, Vespel, Semitron, Torlon, PEI, PAI, Airex, POM, PA, PC, HMPE, PETG etc.

Daarnaast beschikken we over een geconditioneerde bedrijfshal met een breed scala aan CNC machines voor het 3-, 4- en 5-assig frezen, al dan niet met robotbelading. Ook kunnen we complexe producten 5-assig simultaan frezen, hebben we portaalbanken en kunnen we assembleren, (cleanroom) reinigen, verpakken en testen van producten. Dit zijn belangrijke onderdelen in ons productieproces. BKB Precision ontzorgt.

Samen met onze klanten realiseren wij uitdagende producten. We hechten dan ook veel waarde aan intensief contact tussen engineers en inkopers van de opdrachtgever en onze eigen mensen die het product moeten maken. Van protoypes en enkel stuks tot middelgrote series leveren wij wereldwijd de precisie die u nodig heeft.

Contact

Ekkersrijt 'Science Park' Eindhoven 5208
5692 EG
Son en breugel Nederland
+31 40 2670101
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

CNC verspanen

De kernactiviteit van BKB Precision is het accuraat CNC verspanen van hoogwaardige technische kunststoffen tot op wel 3µm nauwkeurig. Mensen en machines werken samen voor het leveren van topkwaliteit frees- en draaiwerk. Op basis van uw specificaties zorgen wij ervoor dat u op tijd krijgt wat u gevraagd heeft. Waar nodig ondersteunen onze medewerkers u van idee tot eindproduct bij het kunststof verspanen.

Assembly and cleaning


BKB Precision realiseert graag samenstellingen (assy’s) of sub-samenstellingen voor u. Het samenstellen, verpakken en testen van producten is een belangrijk onderdeel in ons productieproces.

BKB Precision ontzorgt graag, onze toegevoegde waarde komt de efficiency dan ook vaak ten goede. Dat doen we o.a. door: (cleanroom) reiningen ISO Klasse 7, (cleanroom) verpakken van kunststof, kunststof samenstellen, kunststof montage, kunststof verlijmen, kunststof polijsten en kunststof lassen.

State-of-the-art machinepark

BKB Precision beschikt over een state-of-the-art machinepark, al dan niet in combinatie met robotbelading. Een greep uit ons machinepark: freesmachines voor het 5-assig simultaan frezen, portaalfreesmachines (groot formaat kunststof platen), Okuma draai-freescombinaties, 3- en 4-assige machines, schuurmachines en meetmachines

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners