A&E Trading B.V.
Stand: 03.A091
A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek voor de zakelijke markt, opgericht in 1994 en gevestigd in Leek. Wij zijn trots de gehele Benelux te kunnen bedienen met oplossingen, advies en maatwerk. Door de jaren heen is A&E Trading b.v. een begrip geworden en vormt de schakel in de keten tussen fabrikant en producent.

Speerpunten van onze organisatie zijn:
- Oplossingsgerichtheid
- Meedenken met de klant
- Advies en deskundigheid
- Hoge kwaliteit
- Goede after sales en service
- Breed assortiment

Het assortiment is zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Door onze ruime ervaring en uitstekende samenwerking met toeleveranciers zijn wij in staat om technisch hoogwaardige producten te leveren.

Contact

Lorentzpark 13
9351 VJ
Leek Nederland
0594-581158
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

Visolift

Driedelige hefzuil in modern design voor verscheidene verstel toepassingen. Binnenliggende gelijkstroommotor met ‘back-up’ moer voor hefkrachten tot 2200 N en hefsnelheden tot 12 mm/s. Bijzonder geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld medische, industriële meubelen en werkplekken en vele andere toepassingen met extreem groot verstelbereik en hoge stabiliteit.

Hexalift

Tweedelige hefzuil in modern design voor verscheidene verstel toepassingen. Binnenliggende gelijkstroommotor voor hefkrachten tot 3200 N. Bijzonder geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld medische, industriële meubelen en werkplekken en vele andere toepassingen met groot verstelbereik en hoge stabiliteit. Het belangrijkste kenmerk van de in vier varianten leverbare Hexalift, is de compatibiliteit aan alle huidige industriële profielsystemen. Door middel van zes montagesleuven kan de Hexalift met behulp van geschikte montagemiddelen eenvoudig in nieuwe systemen of in al bestaande systemen worden geïntegreerd. Aan de voorkant zitten vier schroefkanalen M8 in het binnen- en buitenprofiel.

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners