Betech Group
Stand: 03.D043
Metaal
De kracht van Betech Mass Turning ligt in grote series draaiwerk. Complexe micro-verspaning tot eenvoudige onderdelen, alles in enorme aantallen. Expert in productie van grote aantallen Betech Mass Turning is een toonaangevende producent van grote series draaiwerk. Jaarlijks worden tientallen miljoenen producten geproduceerd voor klanten verspreidt over Europa, het Oostblok en de Verenigde Staten. Als de volledig geautomatiseerde en innovatieve massa draaiwerk expert belevert Betech een grote variatie aan industrieën, variërend van automotive tot high tech.
Betech Mass Turning verspaant alle reguliere metalen; staal, rvs, messing, koper en aluminium.

Kunststof
Betech Kunststoffen is gespecialiseerd in het draaien, frezen en spuitgieten van kunststoffen in kleine tot grote series. Volledig CNC gestuurd machinepark Voor iedere opdracht wordt de meest geschikte CNC draai- en freesautomaat ingezet. Hierdoor kan Betech Kunststoffen uw product, eenvoudig tot complex, concurrerend produceren. Voor grote series beschikt Betech of een spuitgietafdeling. Hierdoor wordt u van enkelstuks tot series in uw behoefte voorzien.

- Grote productie capaciteit (24/7 productie)
- Complete kwaliteitsdocumentatie
- Korte levertijd
- Nabehandeling en deelassemblage
- Verspaningsexperts | kennispartner
- Zeer hoge precisie

Onbemande productie
24/7 geautomatiseerde productie en Statistische Proces Controle resulteren in een zeer stabiel productieproces en continue kwaliteit. Vanwege de innovatieve manier van produceren, is de arbeid-toegevoegde-waarde per product erg laag en wordt een zeer concurrerend prijsniveau gehanteerd. De Betech Group is specialist in een Ø-bereik van 0,8 tot 80 mm vanuit staf- en buismateriaal en 3-, 4- en 5-assige freesbewerkingen.

Betech Group in 2020:
- 3 productielocaties in Nederland
- 100 FTE’s in Holland
- 90.000.000 producten per jaar
- 100% eigendom van directie

Contact

Europaweg 20
7903 TM
Hoogeveen Nederland
+31 528 270763
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Draaiwerk

De term draaiwerk omvat een groot aantal productietechnieken en disciplines. Betech Mass Turning is echter gespecialiseerd in het verspanen van grote series met een specifiek Ø-bereik van 0,8 tot 70 mm uit staf- en buismateriaal. Het aanbod is terug te brengen naar vier diensten:

CNC Lang- en kort draaiwerk
CNC Micro draaiwerk
Nabehandeling draaiwerk
Verspaningsadvies op productniveau

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners