Boers & Co FijnMetaal Groep
Stand: 01.B061

Boers & Co FijnMetaal Groep

Boers & Co FijnMetaal Groep bestaat uit zelfstandige bedrijven die onderling nauw samenwerken: FijnMechanische Industrie, MechaTronica Industrie en PlaatWerk Industrie. Verbonden door kennis en passie streeft Boers & Co samen met klanten en leveranciers naar de beste kwaliteit en continuïteit.

Jouw wensen, onze uitdaging

Boers & Co gaat ver om jou alle zorg uit handen te nemen. Dit doen we door producten van hoge kwaliteit te leveren, die voldoen aan al jouw wensen. Door samen te werken met betrouwbare partners met wie we duurzame relaties opbouwen. En door het aanbieden van logistieke oplossingen die de supply chain compleet maken.Boers & Co heeft als doel te ontzorgen, zodat de continuïteit van jouw proces niet in gevaar komt.

Betrouwbaarheid boven alles

Bij Boers & Co staat betrouwbaarheid bovenaan de lijst. Met meer dan honderd jaar aan ervaring en kennis zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dat Boers & Co uitsluitend gebruik maakt van de best passende materialen en processen, en dat de geleverde producten voldoen aan jouw wensen. In één keer goed, noemen we dat.

Passie voor precisie =Passie voor kwaliteit

Met passie voor precisie gaat Boers & Co zeer nauwkeurig te werk. Elk onderdeel en product dat wij vervaardigen moet van hoogstaande kwaliteit zijn.

Clean en Lean produceren

Boers & Co heeft controle over de gehele productieketen. Voor het nabewerken van producten, zoals anodiseren en lakken, werkt Boers & Co samen met meerdere, op kwaliteit geselecteerde leveranciers. Ook beschikken wij over een volautomatische reinigingsinstallatie met aansluitend een Cleanroom verpakkingsruimte en een eigen transportservice.

Contact

Fokkerstraat 495
3125 BD
Schiedam Nederland
+31 88 2425200
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Boers & Co product mechanische industrie frezen

Fijnmechanische industrie freesproduct

Boers & Co Plaatwerk product plaatwerk

Plaatwerk industrie plaatwerkproduct

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners