Pillen Group - Metaalbewerking
Stand: 03.A041
Sinds 1956 is Pillen specialist in de metaalbewerking. Decennia lange deskundigheid en ervaring heeft Pillen gemaakt tot de meest toonaangevende toeleverancier in fijn- en groot mechanische verspaning, plaatbewerking en profielbewerking.

Met behulp van onze technische/specialistische medewerkers en de modernste technieken kunnen wij praktisch alle vormen van metaalbewerking aan, van relatief simpele tot hoog complexe samenstellingen in klein tot grote series in lean trajecten.

Wij zijn zeer trots op de duurzame klantrelaties die wij hebben weten op te bouwen in diverse markten zoals; Gas & Offshore industrie, Medische industrie, Petrochemische industrie, OEMérs, Agriculture, Automotive, Interieurbouw en de verlichtingsindustrie.

Naast dat wij een toeleverancier zijn voor de metaal, kunnen wij u volledig ontzorgen en / of adviseren. Vanuit Lichtenvoorde (NL) beschikken wij over meer dan 15.000 m2 productieoppervlak verdeeld over verschillende productielocaties. Ook behoren assemblages vanuit onze eigen assemblagefaciliteiten met ondermeer een ESD vloer tot de mogelijkheden.

Contact

Dieselstraat 16-20
7131 PC
Lichtenvoorde Nederland
+31 544 390000

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners