Hoekman roestvaststaal b.v.
Stand: 01.E113

Over Hoekman Roestvaststaal

Al sinds 1986 maakt Hoekman Roestvaststaal metaalproducten in Nieuwleusen. Wat ooit begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke leverancier voor een diversiteit aan bedrijven en sectoren waar metaalproducten worden verwerkt. Als toeleverancier in plaatbewerkingen als lasersnijden, watersnijden en cnc-kanten  zijn wij een snelle en betrouwbare schakel in uw productieproces. Als toeleverancier kunnen wij plaatwerkonderdelen in rvs, alu en staal tot 25 mm probleemloos voor u lasersnijden, dikkere materialen kunnen we voor u watersnijden.

Van toeleverancier naar totaalleverancier

We helpen u graag met het produceren van dat ene onderdeel dat u snel nodig heeft, maar hebben de mogelijkheid om grote projecten aan te gaan. Gaandeweg hebben wij ons namelijk gespecialiseerd in het bewerken van RVS. U vindt in ons dan ook een geschikte partner als het gaat om engineering en het verzorgen van complete lasconstructies. Met zowel de kennis als de productietechnieken in eigen huis, voegen wij waarde toe aan uw projecten. Binnen Hoekman Roestvaststaal zoeken wij altijd naar verbetering in productieprocessen en - technieken, zodat u zich kunt richten op het ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten van uw eindproduct.  Ons doel is om u als klant te begrijpen, te ondersteunen en te ontzorgen van het begin tot het eind!  Want nog altijd heeft ons bedrijf een familiair karakter, waar de klant centraal staat!

Webportaal voor snij- en zetwerk!

Via ons webportaal plaatst u eenvoudig een aanvraag voor lasersnijwerk en kantwerk. Onze lasersnijmachines snijden 24/7 en volledig geautomatiseerd, waardoor wij u snel kunnen bedienen. Op basis van DXF of 3D Stepfiles wordt uw aanvraag gelijk verwerkt en ontvangt u binnen enkele minuten uw offerte.

Hoekman Roestvaststaal op ESEF

Tijdens ESEF maken wij graag kennis met u! Wilt u nu alvast meer weten over (RVS)bewerkingen of onze verdere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Standummer E113

Contact

Rollecate 31
7711 GG
Nieuwleusen Nederland
+31 529 488020
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners