Walther Trowal
Stand: 03.A030
Walther Trowal is een internationaal opererende fabrikant en leverancier gespecialiseerd in installaties, processen en systeemoplossingen in de oppervlaktetechniek. Door veelvuldige ontwikkelingen in de glijslijptechniek (trowaliseren) ontstonden een aantal andere bewerkingstechnieken zoals straaltechniek, proceswatertechniek, reinigen en polijsten van bestekken, coaten van kleine massa-onderdelen. Tevens bieden wij u een uitgebreide service- en dienstverlening, alsmede een proefcentrum waar wij graag voor u een kosteloze monsterbehandeling kunnen uitvoeren.

Contact

Speelweide 42
5404 KD
Uden Nederland
+31.413 251500
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

Trowal rondvibrator CB

Met een Trowal rondvibrator van de CB-serie kiest u voor een polijstmachine die efficiënt werkt en een optimaal bewerkingsresultaat oplevert. Door een spiraalvormig bewerkingskanaal, ontstaat een intensieve bewerkingsdruk waardoor een grote materiaalafname mogelijk is.

Vrijleggen van de separeerklep met een druk op de knop (Rampenfreilegung).

Voordat u gaat separeren kunt u via een schakelaar de draairichting van de aandrijfmotor kortstondig van richting veranderen, zodat er tijdens het separeren geen onderdelen of slijpchips onder de separeerklep kunnen gaan vastzitten.

Uitermate geschikt voor kogelpolijsten en drukontbramen.

Door de robuuste constructie en versterkte onbalansmotor is de CB-uitvoering uitermate geschikt voor het kogelpolijsten en drukontbramen met stalen/RVS media.

Voordelen:

* Spiraalvormig bewerkingskanaal

* Geïntegreerde zeefinrichting

* Blootleggen van de separeerklep met een druk op de knop

* Versterkte onbalansmotor (optioneel) bij de uitvoering voor kogelpolijsten


Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners