Paul Meijering Metalen B.V.
Stand: 03.A057

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen.

Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.

Onze maatwerk afdeling helpt je graag verder op het gebied van: lasersnijden van buizen en platen, plasma snijden, cnc draaien, kanten/zetten, knippen, zagen, her-waarmerken en het uitvoeren van chemische analyses.

Contact

Bossekamp 9 13
5301 LZ
Zaltbommel Nederland
+31 (0)418 576060
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Lasersnijden buizen/Lasercutting pipes

Met onze Bodor BCL 6000 buizen laser kunnen wij vele bewerkingen voor u doen. Wij lasersnijden hierop ronde, vierkante en rechthoekige buizen met een maximale lengte van 6000mm. De diameter van de materialen varieert van: 20 - 150 mm voor profielbuizen en 20 - 200 mm voor ronde buizen.

CNC draaien/CNC turning

Onze Haas TL-3 CNC draaibank heeft een maximale cuttingdiameter van Ø 508 mm, een draailengte van 1524mm en een spildoorlaat Ø 88. Vraag bij één van onze verkopers naar de mogelijkheden. Nu nog completer uw order uitgeleverd, zodat u snel aan de slag kunt met de door ons geleverde artikelen.

Zagen/Sawing

Veel klanten bestellen bij ons zaagwerk op maat. Wij beschikken over een viertal Bomar zaagmachines, waarop we verschillende diameters voor u kunnen zagen. Tot en met een buisdiameter van 1.100mm is het mogelijk om zaagwerk uit te voeren. Onder verstek zelfs tot en met 18" (457.20mm). Vanzelfsprekend wordt al het zaagwerk na het zagen keurig ontbraamd. U hoeft alleen te bestellen wat u nodig heeft, serie zaagwerk op maat en onder verstek zagen is geen enkel probleem. Nu nog eenvoudiger uw zaagwerk uitbesteden. Met onze BOMAR 310.250 GAC-NC volautomatische lintzaagmachine zagen wij t/m 8" (219.10mm) voor u en nemen wij u werk uit handen.

Extra Service

Dagelijks exporteren we wereldwijd naar afnemers in de offshore, apparatenbouw, energie- en voedingsindustrie. Voor onze afnemers is het essentieel dat onze verkoopafdeling een juiste inschatting maakt van de benodigde kwaliteiten en afmetingen.

Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van de materialen. Onze EIGEN voorraad is continu op peil, hierdoor kunnen wij snel en efficiënt leveren. Materiaalcertficifaten worden bij ons vóór aflevering gemaild, zodat de klant voordat de materialen binnenkomen kan controleren of de juiste artikelen zijn verzonden.

Voor 16.30 uur besteld? Dan wordt uw order de volgende dag uitgeleverd.

Buizen roestvast staal gelast/naadloos

Alle soorten naadloze en gelaste buizen direct leverbaar rechtstreeks vanuit eigen voorraad. Met een breed assortiment in verschillende kwaliteiten, diameter, gewicht of lengte vind je altijd wat je zoekt.

Fittingen roestvast staal

Alle soorten fittingen direct leverbaar rechtstreeks vanuit eigen voorraad. Met een breed assortiment aan RVS fittingen in verschillende kwaliteiten en diameters, vind je altijd wat je zoekt.

Flenzen roestvast staal

Alle soorten flenzen direct leverbaar rechtstreeks vanuit voorraad. Met een breed assortiment aan RVS flenzen in verschillende kwaliteiten, diameter, gewicht of lengte vind je altijd wat je zoekt.

Platen roestvast staal

Alle soorten platen direct leverbaar rechtstreeks vanuit voorraad. Met een breed assortiment aan RVS platen in verschillende kwaliteiten, diameter, gewicht of lengte vind je altijd wat je zoekt.

Knippen, kanten en/of zetten roestvast stalen platen

Zetwerk regelen wij uit voorraad voor u op onze Ermak SpeedBent CNC kantpers. Met 175 ton drukkracht zetten wij roestvast stalen platen t/m 3.0 mm dik met een maximale zetbreedte van 4.100mm. Om het gehele leveringsproces nog korter te laten verlopen heeft de kantpers de mogelijkheid om 3D DXF files te importeren, zodat wij met de juiste bestanden kunnen werken.

Plaat op maat geknipt nodig? Dat is bij ons gemakkelijk te regelen. U heeft het voordeel van een kortere levertijd en u kunt meteen aan de slag met de geleverde materialen.

Staf roestvast staal

Alle soorten stafstaal direct leverbaar rechtstreeks vanuit voorraad. Met een breed assortiment aan RVS stafstaal in verschillende kwaliteiten, diameter, gewicht of lengte vind je altijd wat je zoekt.

Plat staf, rond staf, vierkant staf, zeskant staf, halfrond staf, hoekprofiel etc.

Lasersnijden platen

Onze Bodor P6020 fiber laserDeze lasermachine heeft een speciaal besturingssysteem, wat de import van meerdere grafische afbeeldingen ondersteunt en zo een intelligente lay-out van grafisch snijden realiseert. De machine is voorzien van de meest moderne programmering en software interactie voor een verbluffende operatie ervaring. Dit zorgt er onder andere voor dat het plaatwerk zo optimaal mogelijk gebruikt wordt met zo min mogelijk afval als gevolg. Het heeft de nieuwste technieken en biedt direct een aantal voordelen: een snel en eenvoudig besturingssysteem, efficiënte en nauwkeurige snij instructies en een effectieve verbetering van de gebruikerservaring.

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners