Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.
Stand: 03.C056

Contact

Garstweg 10
7676 ST
Westerhaar-vriezenv wijk Nederland
0546-659125

Producten en diensten

KTL

Onze KTL-installatie bestaat uit een badenreeks waarin de te lakken metalen producten worden ontvet, gebeitst en gezinkfosfateerd. Met behulp van een gelijkstroomspanning worden de lakdeeltjes naar het product getrokken en ontstaat op het oppervlak een laklaag. Dit laklaagje groeit door totdat er zich een gesloten en isolerende laag heeft gevormd. Ook moeilijk bereikbare plekken worden op deze manier gelakt. Een tweelaagssysteem bestaande uit KTL gevolgd door een polyester poedercoating is de totaaloplossing voor toeleveranciers van de automobiel-, vrachtwagen-, en landbouwmachine-industrie alsmede voor producenten van tuinmeubilair, straatmeubilair en landbouwwerktuigen.

Poedercoating

Poedercoating is een kwalitatief hoogwaardige afwerking die sterk en bovendien milieuvriendelijk is, omdat er geen schadelijke oplosmiddelen bij vrijkomen. De modernste technieken op het gebied van poedercoaten staan garant voor een duurzame en milieuvriendelijke afwerking van staal en aluminium. Wij beschikken over vijf volautomatische poedercoatlijnen voor een maximale productgrootte (lxbxh) van 5000x800x1400 mm en een handspuitcabine voor een maximale productgrootte (lxbxh) van 7000x1700x1600 mm, waarmee vrijwel ieder product in grote of kleine series verwerkt kan worden.

Schuimafdichting

Onze schuimafdichtingen zijn zeer geschikt als afdichting bij onder andere schakelkastdeuren. Dit materiaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en is ideaal voor verschillende temperatuurbestendigheden en allerlei hardheden. Wij verwerken met onze 2-K spuitgiet installatie de Fermapor K31 polyurethaan schuimafdichting (polymere sealing) op blank en gecoat materiaal als afdichting bij schakelkastdeuren, montagepanelen en geleidestrippen. De toegepaste schuimafdichting (polymere sealing) heeft o.a. volgende eigenschappen:
- elasticiteit tot 400%
- flexibel
- hoog temperatuurbereik (bestendig van -40 tot + 100C)
- vorm herstellend tot 97% van beginwaarde
- vocht- en stofbestendig In 3D vormen te verwerken
- lange levensduur
- goede afdichtende werking

Printen/zeefdruk

Zeefdruk is een druktechniek welke wij toepassen om gecoate producten te voorzien van een print. Wij gebruiken hiervoor standaard zwarte lak, maar andere kleuren zijn ook uitvoerbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voorbehandeling

Voorbehandelen staal en aluminium
- staal (koudgewalst, warmgewalst)
- verzinkt staal (thermisch, electrolytisch, sendzimir) zincor
- aluminium (gewalst, geëxtrudeerd, alu-cast)

Afhankelijk van de materiaalsoort kunnen wij, voordat uw product voorzien wordt van een poedercoating of KTL laag, verschillende voorbehandelingen uitvoeren;
- zirkoniseren
- zinkfosfateren
- ijzerfosfateren
- beitsen

Overige diensten

Uw specifieke wensen vertalen we naar efficiënte oplossingen tegen - niet onbelangrijk - concurrerende prijzen. Tevens verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers de uitvoering van assemblage- en montagewerkzaamheden, voorraadbeheer, klantspecifieke verpakking en transport naar het gewenste adres.

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners