Adruu B.V.
Stand: 01.C072

ADRUU, uw ervaren partner in oppervlaktebehandelingen, vervaardigen van zichtdelen en bedrukken.


Aluminium is een duurzaam, zeer stevig en mooi materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. ADRUU BV is dé specialist in aluminiumbewerking. Ruim 30 jaar ervaring in oppervlaktebehandelingen, mechanische bewerkingen en bedrukken, zeer hoge kwaliteitsnormen en een brede klantenkring in Nederland en geheel Europa – met een focus op de Benelux en Duitsland - maken van ADRUU uw betrouwbare en kundige partner als het gaat om aluminiumbewerking.  

ADRUU beschikt over de nieuwste technieken en heeft een passie voor de oppervlaktebehandeling van aluminium producten. Voor o.a. anodiseren, hard anodiseren op nul graden Celcius, kleur anodiseren, chromateren, hoogglans anodiseren, halfglans anodiseren, passiveren cleanroom verpakken en cleanen van enkelstuks tot miljoenen onderdelen per jaar bent u bij ADRUU aan het juiste adres.  

Naast de oppervlakte behandeling van aluminium heeft ADRUU zich gespecialiseerd in het vervaardigen van hoofdzakelijk hoogwaardige (aluminium) zichtdelen zoals profielen, behuizingen, frontpanelen, bedieningspanelen, draagplaten, foliepanelen, machine- en typeplaten en interieur/design artikelen. Voor alle mechanische bewerkingen (CNC frezen, CNC kanten, CNC ponsen, CNC stiftlassen, zagen, knippen, verzinken, boren, tappen), bedrukkingen (indruk, opdruk en ronddruk bedrukkingen) en zelfs het inpersen, monteren en assembleren van producten is ADRUU uw gespecialiseerde partner.

Contact

Ekkersrijt 7302
5692 HH
Son Nederland
+31 499 474830

Producten en diensten

Hard Anodiseren 0 graden

Adruu heeft speciaal hard anodiseer proces op 0 graden Celsius. Hierdoor ontstaan aantoonbare hogere hardheden en slijtvastheden. Kom langs en laat u verbazen!

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners