A.D. Jansen Zwolle B.V.
Stand: 03.C048
A.D. Jansen Zwolle BV is al tientallen jaren uw vertrouwde partner voor professionele oplossingen met behulp van ultrasone techniek voor laboratoria en industrie. Als ultrasoon specialist werken we nauw samen met onze klanten om efficiëntere processen te realiseren. Met onze productkennis, accurate en snelle levering bieden we voor iedere ultrasoontoepassing de juiste oplossing. Of het nu gaat om ultrasoon reinigers of ultrasoon vloeistof.

Merken ultrasoon reinigers waarmee we onder andere werken zijn:
SONOREX SUPER, DIGITEC, DIGIPLUS, TECHNIK & GeneralSonic

Overige ultrasoon gerelateerde machines:
SONOPULS (homogeniseren), SONOCOOL (stabiel en gekoeld ultrasoneren), SONOSHAKE (efficiëntere monstervoorbereiding), BACTOSONIC (snelle diagnose bij implantaat infecties), SONOREX PIPETREINIGER.

Contact

Faradaystraat 21
8013 PH
Zwolle Nederland
+31 38 4550646

Whitepapers

Producten en diensten

Sonorex Technik industriële ultrasoon reinigers

De almaar toenemende kwaliteitseisen voor een product vragen om adequate ultrasoonapparatuur met geavanceerde technologie en een hoge mate van flexibiliteit. A.D. Jansen Zwolle BV biedt met de verscheidenheid aan SONOREX TECHNIK apparatuur een oplossing voor individuele reinigingseisen die voldoen aan de hedendaagse vraag naar hoogwaardige kwaliteit, economische efficiëntie met oog voor milieu-geassocieerde factoren.

Er zijn drie productlijnen met verschillende configuraties die de basis vormen voor toepassing in industrie, ambacht en dienstverlening:

  • Verwarmde ultrasoonbaden voor reiniging. De verwarming ondersteunt de schoonmakende werking van het reinigingsmiddel.
  • Ultrasoonbaden zonder verwarming, voor reiniging van temperatuur gevoelige onderdelen of voor de spoeling.
  • Baden zonder ultrasoon en zonder verwarming, voor verschillende spoelfases aansluitend aan de ultrasone reiniging.


De professionele ultrasoonbaden uit het industrie programma worden onder andere gebruikt in werkplaatsen, om onderdelen effectief en grondig te reinigen. Een greep uit de enorme hoeveelheid verschillende toepassingen geeft bijvoorbeeld het reinigen van filters, kleppen, verstuivers, carburateurs, draaiende onderdelen, gereedschappen, bougies en veel meer.

Voor een optimaal reinigingsresultaat bieden we bovendien een breed scala  TICKOPUR ultrasoonmiddel aan, die zijn ontwikkeld om een specifieke verontreiniging van een bepaalde materiaalsoort te verwijderen. SONOREX TECHNIK - made in Germany

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners