Böhler Nederland
Stand: 04.A099

Al generaties lang is de naam BÖHLER wereldwijd synoniem met staalsoorten van topkwaliteit. Onze klanten zijn wat ons drijft om elke dag ons best te doen. Toonaangevende bedrijven in toekomstgerichte industrieën. Zeer innovatieve specialisten die niet alleen hoogwaardige materialen eisen, maar ook intelligente oplossingen nodig hebben die de grenzen van het mogelijke verleggen.


Contact

Kabelweg 37
1014 BA
Amsterdam Nederland
020-5817400

Whitepapers

Producten en diensten

High Performance Metals for Aerospace

Materialen spelen een beslissende rol in de luchtvaartindustrie. Intelligente materialen maken de luchtvaart niet alleen veiliger, maar ook minder duur. Maximale sterkte en hoge corrosiebestendigheid met het laagst mogelijke gewicht. Wij maken de benodigde stalen beschikbaar voor de luchtvaartindustrie in elke gewenste legering en afmeting. Iedere stap van de productie is in onze handen. Voor kwaliteit van het hoogste niveau.

High Performance Metals for Toolsteel Applications

BÖHLER is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van gereedschapsstaal, snelstaal en speciale materialen. We hebben altijd vooropgelopen bij ontwikkelingen en zetten de standaard in de metallurgie. Het beste bewijs hiervan is ons assortiment van meer dan 200 soorten staal.
BÖHLER-staalsoorten worden in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Als dimensionaal stabiele gereedschappen voor het produceren van goederen, als koudwerk staalsoorten voor stansen, buigen en snijden of als warmwerkstaal voor drukgieten.

High Performance Metals for Oil & Gas, CPI

De bereiding van drinkwater, de productie van kunststoffen, het afsluiten van opslagmiddelen van fossiele brandstoffen op de bodem van de oceaan, het is zo vanzelfsprekend als het leven zelf. Alleen bij storingen reageert de mens gevoelig en wel terrecht. Het gaat hierbij tenslotte om het leefgebied van onze nakomelingen. Daarom is het ook aan ons gelegen, de chemische industrie, de olieindustrie en de recyclingindustrie de beschikking te geven over materialen die deze uiterst corrosieve en mechanische belastingen kunnen weerstaan.

De materialen variëren hier van hoog corrosiebestendige stalen, tot super-duplexstalen en nikkelbasislegeringen.

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners