3Dtec B.V.
Stand: 04.A142

De kracht van 3Dtec is uitmuntende expertise en vergaand specialisme in 3D lasertechnologie. Door complete focus op 3D lasertoepassingen voldoet 3Dtec aan de hoogste eisen die gerenommeerde spelers in de hightech industrie stellen.

Door een innovatief karakter en gegarandeerde high care voor kwetsbare vormdelen is 3Dtec dé partner voor opdrachtgevers in diverse markten: Aerospace, Automotive, Foodprocessing, Healthcare, Mobility, Energy en Design. De certificering door partners als Rolls Royce, Safran en GKN zijn een tastbare waardering van de kennis en kunde van 3Dtec.?

Zowel voor het gehanteerde kwaliteitssysteem als het lasersnijproces voldoet 3Dtec aan de strenge NADCAP-normering. Bovendien staat 3Dtec garant voor snelheid van leveren, accuratesse en flexibiliteit door haar indrukwekkende machinepark en indoor engineering. 3Dtec ontwikkelt en produceert inhouse de benodigde tooling. Door een geïntegreerde CAD/CAM aansturing van het machinepark is 3Dtec dé partner voor protoprojecten. Daarnaast blinkt 3Dtec uit in optimalisatie en automatisering van processen. Door deze expertise is 3Dtec ook een aantrekkelijke partner voor het kostenefficiënt produceren van grote series.

Contact

Wilgenakker 6
5571 SJ
Bergeijk Nederland
0497-598600

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners