Refitech Composites B.V.
Stand: 04.C100
Refitech BV is specialist in de ontwikkeling en seriematige productie van industriële componenten van composiet. Als nichespeler met een hoog certificatieniveau (ISO 9001:2015), richten wij ons op innovatieve, high-performance oplossingen voor technische producten, machines en apparaten.

Dankzij een sterke combinatie van engineering, ontwerp en subassemblage is Refitech een one-stop shop voor composiet componenten. Onze industriële klanten opereren in de markt voor geautomatiseerde handling systemen, machine- en apparatenbouw, Aerial systemen, Aerospace, en in de medische sector. Naast maatwerk in deze product-marktcombinaties, bieden wij via onze webwinkel - Carbonwebshop - een uniek assortiment standaard composietprofielen, panelen en koppelingen in diverse maten met zeer brede toepassingsmogelijkheden.

Refitech heeft 30 mensen in dienst. Naast onze vestiging in Waalwijk hebben we een eigen productielocatie in Ningbo, China, van waaruit wij zowel Europese als Aziatische klanten bedienen. Met onze vernieuwende en hoogwaardige oplossingen wonnen wij diverse prijzen in de Nederlandse composietsector.

Contact

Sluisweg 30
5145 PE
Waalwijk Nederland
0416-330589
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

RefiFLEX carbonfiber bouwsysteem

Zelf lichtgewicht constructies bedenken en bouwen. Het kan nu volledig uit carbon met Refiflex.

De vraag naar lichtere en stijvere frames en constructies neemt toe door hogere proces snelheden en het toepassen van lichtere robots. De huidige frames worden veelal gebouwd met aluminium profielen en koppelstukken. Met het carbon bouwsysteem van Refitech gaan we een stap verder en realiseren we 100% carbon frames en constructies. Flexibel en zelfstandig te verlijmen en assembleren.

De effecten van deze voordelen in uw toepassing zijn zeer uitgebreid o.a.;
verhoging van proces snelheden,
minder doorbuiging en hogere precisie,
hogere meetnauwkeurigheid door stijve en maatvaste constructie,
langere levensduur en geen vermoeiing,
geen oxidatie en materiaal afbreuk.

In de carbonwebshop.nl worden 2 bouw systemen aangeboden;
RefiFlex30: een systeem gebaseerd op 30mm ronde buizen en daarop afgestemde koppelstukken.
RefiFlex25: een systeem van vierkante kokers van 25x25mm en daarop afgestemde koppelstukken.

Composiet product ontwikkeling

Refitech Composites Engineering Center

De Refitech Composite Engineers ondersteunen klanten bij de product engineering. Heeft u een product idee of een innovatieve verbetering aan uw machine en wilt u kijken of dit in carbon gemaakt kan worden?

Kom vrijblijvend op bezoek bij Refitech en ervaar het materiaal en de mogelijkheden. In de Refitech experience ruimte kunnen we uw engineers producten laten voelen en ervaren waarna de haalbaarheid van uw conceptueel idee besproken kan worden. Op basis van uw wensen kunnen we daarna een op maat offerte aanbieden voor een volledig traject van proto ontwerp tot en met een gecontroleerde serie productie of alleen een haalbaarheidsstudie met sterkteberekeningen, testen en proto productie.

Links

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners