Nieuws
11 oktober 2018

Hoe Data integratie uw bedrijf klaar maakt voor de toekomst

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exact weten hoe de integratie van uw organisatie u helpt om klaar te zijn voor de toekomst, is nodig om de juiste stappen te zetten. Natuurlijk weet u al alles van integratie, maar hoe kan het nu helpen om uw bedrijf toekomstbestending te maken?
Drie voorbeelden.
1.Een geïntegreerde onderneming zorgt ervoor dat u in deze tijden van relatieve onzekerheid, urgentie en mogelijke verstoringen, altijd maximaal kunt presteren. Hoe beter de integratie, hoe eenvoudiger het is om in te springen op verandering of innovatie in de toekomstige business wereld.

Wanneer import en export accijnzen en de beschikbaarheid van grondstoffen veranderen – en daar kunnen we haast zeker van zijn – zijn het de bedrijven die dit goed in kaart hebben, die hierop kunnen inspringen en de effecten daarvan minimaliseren. Geïntegreerde systemen en applicaties hebben, betekent geen verrassingen tegenkomen.
2.Uw bedrijf is misschien nog niet helemaal op de hoogte van de mate van integratie die nodig is om ook in de toekomst maximaal te kunnen presteren. De ‘gaten’ in de integratie herkennen en deze zo snel mogelijk dichten, helpt u agile te blijven in dit proces.

Een klein productiebedrijf moet in de toekomst misschien nieuwe technologieën inzetten om de groei aan te kunnen. De meeste bedrijven zullen dus nieuwe systemen en applicaties blijven implementeren om de problemen het hoofd te bieden. Problemen als:
•Enorme databestanden met alsmaar groeiende klantinformatie en orders. In plaats van allerlei verschillende applicaties in te zetten, kun je ook gebruik maken van een gestroomlijnde CRM-tool zoals Salesforce.
•Het web-based bestelsysteem via e-mail dat blijft groeien en steeds onoverzichtelijker wordt. Om dit aan te kunnen, is een upgrade naar een e-commerce gateway als Magento noodzakelijk.
•Het vermogen om API’s blijven te gebruiken, om zo uw inventaris te verbeteren. Maar ook om met Cloud-services te verbinden en mobiele applicaties te maken zodat u zichtbaar bent en blijft voor uw klanten.

3.Bekijk de zakelijke kant en de IT-kant van uw bedrijf als één geheel, in plaats van als losse onderdelen. Alleen op deze manier kunnen bedrijven doorgroeien in de steeds digitaler en ‘Could-powered’ wereld. Want geloof ons, het wordt geen ‘business as usual’ als IT-systemen achter blijven.

Stel dat één system orders en facturen niet op tijd kan verwerken. Uw bedrijf zal niet helemaal stil komen te liggen maar door de vertragingen en andere problemen die daardoor ontstaan, zullen de inkomsten zeker lager liggen. De techniek voor u laten werken, betekent een betrouwbaardere bedrijfsvoering en dus meer waarde.

De sleutel naar toekomstbestendig worden

Deze voorbeelden laten de grote voordelen van een geïntegreerde onderneming zien. Maar dit zijn zeker niet de enige voordelen. Ondernemingen die heringericht zijn op snelheid, hebben een groot voordeel in dit tijdperk van urgentie. Hierin speelt data-integratie een zeer belangrijke rol in het hele proces.

Een volledig inzicht van de kritische dataflow binnen uw bedrijf is noodzakelijk om alle processen die omzet genereren goed uit te kunnen voeren. Alleen zo zorgt u voor betrouwbaarheid in deze onzekere tijden. Daarom zal een slimme onderneming bewezen technologie willen inzetten om zijn systemen en applicaties volledig te integreren, en zo klaar te zijn voor de toekomst.

Leer hier meer hoe andere organisaties en industrieën geprofiteerd hebben van data integratie oplossingen. Neem dus gerust contact met ons op, om te zien hoe Data Integratie voor u kan werken.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners