Nieuws
10 februari 2020

URM-UNIVERSAL RUBBER MANUFACTURING NV

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

In 1935 werd Universal Rubber Manufacturing opgericht in Brussel, België.
Meer dan 72 jaar ervaring.
1000 m² magazijnruimte
Productie in Hongarije
Wereldwijd geleverd
Speciaal bedrijf voor op maat gemaakte rubberen onderdelen
Hoogwaardige afwerking
Korte productietijd
Lage schimmelkosten
Aangepaste kleuren beschikbaar
Wij bieden een excellente technische expertise in de rubber branche en reageren snel op alle vragen van onze klanten. Wij staan u deskundig bij van prijsvraag tot de levering van uw afgewerkt product. URM is uw allround rubberleverancier voor alle rubberproducten die u nodig heeft.

Het bedrijf werd opgericht in 1935 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd rubberbedrijf binnen Europa. Vandaag de dag is URM uw partner in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige rubberen vormartikelen. Onze deskundige medewerkers kunnen u bestaan in het realiseren van uw project. URM beschouwt zijn klanten als partners. We streven altijd naar een langdurige relatie en blijven zoeken naar verbetering en optimalisatie.

We hebben interne kwaliteits- en managementsystemen geïmplementeerd die voldoen aan de strengste normen. Strikt toezicht en controle van de grondstoffen
garandeert een  constante kwaliteit van onze rubber. Ook testen wij elke rubber batch om de fysische eigenschappen ervan te verifiëren. Elke pers wordt PLC gestuurd om consistentie te garanderen en om de productiviteit te optimaliseren. Zo kunnen wij u het beste product leveren aan de scherpste prijs.

Om kwalitatief een hoogstaand product te leveren wordt standaard een dimensionele en visuele controle uitgevoerd. Ook kunnen wij eenvoudig fouten en onnauwkeurigheden opmerken met behulp van onze inspectiemachines. Daardoor heeft URM een sterke internationale reputatie opgebouwd.  Ook ontwikkelen wij onze eigen mallen waardoor wij zeer snel en flexibel zijn.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners