Nieuws
17 februari 2020

BKB Precision met eigen stand aanwezig op de ESEF Maakindustrie

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Van 17 t/m 20 maart 2020 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de ESEF Maakindustrie plaats, het event voor slimme maakoplossingen. De ESEF is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering voor de maakindustrie. Daarnaast vindt ook de TechniShow plaats, de vakbeurs voor productietechnologie. De combinatie van deze twee vakbeurzen voor de maakindustrie staat garant voor een hoogwaardig bezoekerspubliek. BKB Precision is van de partij, u vindt ons op stand 04.C036.
ESEF
De ESEF staat ook wel bekend als dé vakbeurs voor de maakindustrie. De beurs vindt eens per twee jaar plaats en tijdens deze vier dagen durende beurs kunt u kennis maken met de nieuwste materialen, componenten, flexibele oplossingen, technieken en toeleveringsstrategieën. Naast exposanten zijn er ook een groot aantal extra activiteiten, congressen, demonstraties, seminars en lezingen.
TechniShow

De Technishow is de grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken en wordt gekenmerkt door innovaties, demonstraties en netwerkmomenten.

BKB & Het Kunststofplein; een logische combinatie
Na haar debuut in 2018 zal BKB Precision ook deze editie aanwezig zijn met een eigen stand. Het Kunststofplein in hal 4 is de plek waar je BKB Precision vindt tijdens ESEF Maakindustrie 2020. “Hier hebben we bewust voor gekozen”, zegt New Business Manager Willem-Jan van Rooij. “Kunststofbewerking is onze core business, we behoren tot de top in ons segment. Hoogwaardige kunststofbewerking omvat meer dan men denkt en die kennis en ervaring delen we graag met de bezoeker: er is heel veel mogelijk is met kunststof. Dat laten we dan ook graag zien op onze stand.”Van Rooij: “De ESEF een mooie vakbeurs om ons te presenteren aan diverse doelgroepen. We zien dat bedrijven steeds vaker op zoek zijn naar een goede sparringpartner die creatief meedenkt om zo innovatie, maakbaarheid en kosten in balans te brengen en op de juiste manier te verenigen in het gewenste product. Vroegtijdig met elkaar in contact komen is dan ook belangrijk; zeker bij kunststof bewerkte producten. Deze hebben toch specifieke eigenschappen t.o.v. bijvoorbeeld metalen.”

Meer weten?
Wilt u meer weten over BKB Precision, kunststof bewerken of de technieken die wij hiervoor toepassen? Kom dan langs op onze stand 04.C036. Wij maken graag kennis met u.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners