Nieuws
27 februari 2020

40 jaar Telmastaal N.V.

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wij zijn apetrots op dit feit!
Graag willen wij dit samen met u vieren tijdens de ESEF 2020 in Utrecht.
Met een speciaal programma op woensdag 18 maart, dat u niet wilt missen.
Partner en voorraadhouder in hoogwaardige metalen

De TTL group is totaalleverancier van hoogwaardige metalen. Bedrijven in tal van branches doen dagelijks een beroep op onze kennis, kunde, ervaring en meer dan complete assortiment. De bedrijven binnen de TTL group staan voor onberispelijke kwaliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid. Leer ons vandaag nog kennen!
Telmastaal onderdeel van de TTL group bestaat dit jaar 40 jaar. Een bijzonder jubileum, eentje om niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom hebben wij besloten om een deel van de festiviteiten rondom ons jubileum te combineren met ESEF maakindustrie. Een aansprekende gastspreker, een illusionist, muziek en ander vermaak staan er op het programma. Deze voor ons 15e editie van de ESEF, wordt voor ons TEAM heel bijzonder.
Gedrevenheid en passie voor staal, niet de grootste willen worden maar de beste blijven hebben er mede toe bijgedragen dat wij al 40 jaar doen waar we goed in zijn.
Ook de rest van het jaar staat in het teken van dit 40 jarig jubileum, wij zullen u blijven verrassen, bezoek regelmatig onze vernieuwde website. www.ttlgroup.nl

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners