Whitepaper samenvatting

Samenwerking en ontzorging

Samenwerking en ontzorging
Brink bevindt zich vaak op het kruispunt tussen een eerste brainwave en de concrete uitwerking hiervan. Zo betrekken research- en constructieafdelingen van onze klanten ons vaak in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van essentiële metaalonderdelen. Deze doelgerichte samenwerking vraagt meer dan vakmanschap in het vervormen van metaal alleen. Het is een samenspel van creativiteit, toewijding en out-of-the-box denken dat strookt met onze ambitie om altijd tot de beste oplossing te komen – en deze vervolgens feilloos te produceren.

Exact, accuraat en volgens afspraak: dat zijn onze kernwaarden. En die maken we waar door telkens de beste vakmensen te laten werken met de beste machines. Want juist dán krijgt one stop shop voor onze klanten – u dus – echt betekenis en meerwaarde.

Brink is een professionele partner in het leveren van seriematige, klantspecifieke oplossingen op het gebied van dun plaatmateriaal. De klant wordt ontzorgd voor wat betreft ontwerp/design, engineering en logistiek. Hierbij worden de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toegepast (ISO 26000).
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-02-2018
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Wido van den Bosch
Onderwerpen:
Circulaire productie

Lees ook

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners