Whitepaper samenvatting

HEICO-TEC® Voorspanmoeren

HEICO-TEC® Voorspanmoeren
EENVOUDIG
Het enige noodzakelijke gereedschap voor vast- en losdraaien is een momentsleutel. Speciaal gereedschap is niet nodig, daardoor is het onderhoud eenvoudiger.

SNEL
Handmatig voorspannen bespaart het transport en de tijd die nodig is bij het gebruik van speciale gereedschappen. Dikwijls is de HEICO-TEC® Voorspanmoer gemonteerd in dezelfde tijd die nodig is om elektrische, hydraulische of pneumatische gereedschappen te installeren.

BETROUWBAAR
De drukstiften werken als veren en verhogen daardoor de flexibiliteit van de boutverbinding. Dit compenseert eventuele zetting in de verbinding en zorgt daarmee dat de voorspanning behouden blijft.

VEILIG
Dankzij de mechanische flexibiliteit in het HEICO-TEC® design heeft de boutverbinding een grotere klemlengte. Dit maakt het systeem zeer goed bestand tegen dynamische belastingen.

DUURZAAM
Dankzij de grotere flexibiliteit vermindert de dynamische stress in de boutverbinding, waardoor de levensduur wordt verlengd.

NAUWKEURIG
Beheerste frictie eigenschappen verzekeren de hoogste aandraai- en herhalingsnauwkeurigheid – gegarandeerd en bevestigd door DNV GL.

HERBRUIKBAAR
Omdat het HEICO-TEC® Systeem niet beschadigt bij het monteren en demonteren zijn de HEICO-TEC® Voorspanmoeren opnieuw te gebruiken.

COMPATIBEL
HEICO-TEC® Voorspanmoeren voldoen aan alle ISO 898-2 vereisten. Daardoor zijn ze uit te wisselen met iedere conventionele moer van dezelfde sterkteklasse.

ECONOMISCH
Wij hanteren zeer efficiënte massaproductieprocessen. De kostenbesparingen die we daarmee boeken laten we direct ten goede komen aan onze klanten.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-12-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: HEICO Benelux BV

Lees ook

Hoofdmediapartnervraag-en-aanbod-logo.jpg
Mediapartners